Vilkår og betingelser

1. Introduktion
Velkommen til Hegnski.dk (herefter benævnt “hjemmesiden”). Disse vilkår og betingelser regulerer din brug af webstedet, herunder alle køb foretaget gennem det. Ved at tilgå eller bruge hjemmesiden accepterer du at overholde og være bundet af disse vilkår og betingelser.

2. Definitioner
“Vi”, “os” eller “vores” henviser til Hegnski.dk, operatøren af Hjemmesiden.
“Du” refererer til brugeren eller kunden, der tilgår webstedet.

3. Produktinformation
Alle produkter på hjemmesiden er print-on-demand, hvilket betyder, at de er tilpasset og produceret efter bestilling. Produktbillederne er kun til illustrationsformål, og der kan forekomme mindre variationer i det endelige produkt.

4. Bestilling og betaling
4.1. Ved at afgive en ordre på hjemmesiden accepterer du at betale den angivne pris for de valgte produkter, inklusive eventuelle gældende skatter og forsendelsesgebyrer.
4.2. Betalinger kan foretages via de accepterede betalingsmetoder, der er angivet på hjemmesiden.

5. Forsendelse og levering
5.1. Leveringstider er estimerede og kan variere baseret på destinationen og andre faktorer. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser forårsaget af tredjeparts fragtfirmaer.
5.2. Du er ansvarlig for at give nøjagtige forsendelsesoplysninger. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller manglende levering forårsaget af unøjagtige eller ufuldstændige oplysninger.

6. Returnering og ombytning
6.1. På grund af den tilpassede karakter af print-on-demand-produkter er alt salg endeligt, og vi accepterer ikke returnering eller ombytning, medmindre produktet er beskadiget eller defekt.
6.2. Hvis du modtager et beskadiget eller defekt produkt, bedes du kontakte vores kundeservice inden for 7 dage] efter at have modtaget ordren. Vi kan kræve fotografisk bevis for at behandle dit krav.

7. Annulleringer
7.1. Du kan annullere din ordre inden for 24 timer efter afgivelsen. Efter denne periode er det muligvis ikke muligt at aflyse, da produktionen kan være påbegyndt.
7.2. Vi forbeholder os retten til at annullere enhver ordre efter vores skøn, og i sådanne tilfælde vil en fuld refusion blive udstedt.

8. Privatliv og databeskyttelse
8.1. Vi indsamler og behandler personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Ved at bruge hjemmesiden giver du samtykke til indsamling og brug af dine personlige oplysninger som beskrevet i fortrolighedspolitikken.

9. Gældende lov og tvister
Disse vilkår og betingelser er underlagt dansk ret. Eventuelle tvister, der opstår som følge af eller i forbindelse med disse vilkår og betingelser, skal afgøres af de danske domstole.

10. Ændringer
Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid. Det er dit ansvar at gennemgå disse vilkår med jævne mellemrum for ændringer.
Ved at bruge hjemmesiden anerkender du, at du har læst, forstået og accepteret disse vilkår og betingelser. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os på hegnski@hegnski.dk.

Sidst opdateret: 12. januar 2024

Hegnski.dk
hegnski@hegnski.dk