Mayrhofen pistekort

Skisportstedet Mayrhofen råder over 142 km pister og 44 lifte. Højeste skiløb er i 2500 meter.

Hvis du er en uerfaren skiløber og ønsker en indføring i området, kan du kaste et blik på et Mayrhofen pistekort. Her vil du se, at du  begynde din skirejse i Mayrhofen ved at udforske Ahorn-området. Dette skisportsområde er let tilgængeligt med Ahorn-banen, der hurtigt transporterer dig til de skråninger og faciliteter, der er velegnede til begyndere.

Hvis du allerede har erfaring som skiløber og søger udfordrende terræn, så anbefales det at udforske Penken-området. Du kan komme dertil ved hjælp af Penkenbahn-liften, der giver dig let adgang til de varierede pister og muligheder, som Penken har at tilbyde. Penken-området er berømt for sit mangfoldige terræn, der strækker sig fra udfordrende pister til muligheder for freeride-skiløb.

Download Mayrhofen pistekort som PDF (åbner i en ny fane)

Se interaktivt Mayrhofen pistekort (åbner i en ny fane)

Pistekort Mayrhofen

Mayrhofen pistekort facts

Som det ses på pistekortet over Mayrhofen, har selve skiområdet 142 km pister. Heraf er ca. 44 km pister blå (31%), 66 km røde (46%) og 32 km sorte (23%). Dette gør området ideelt til grupper, hvor erfaringsniveauet er forskelligt. Der er nemlig rigelig med pister til både begyndere og øvede skiløbere.

Området har 44 lifte, hvoraf de to er store to-vejs-gondollifte, der tager skiløberne fra p-pladserne og bus-pladserne op til skiområdet.

Mayrhofen

Gletsjerskiløb på Hintertux

Som det ses på Mayrhofen pistekortet er Hintertux-gletscheren en del af skiområdet.  Hintertux-gletscheren strækker sig over hele 3.250 højdemeter og har en super snekvalitet til følge. En gratis busforbindelse fra Mayrhofen tager dig til Hintertux på kun 40 minutter, og her kan du nyde fremragende sneforhold og en fantastisk udsigt.

Mayrhofen piste og bjergside - Mayrhofen pistekort

Zillertal Superskipass

Et Mayrhofen pistekort er kun en del af de områder, du kan få adgang til. Zillertal Superskipass er en alt-i-én billet til flere rigtig gode skiområder i den aktive skisportsdal. Zillertal Superskipasset giver adgang til 544 kilometer pister og 180 lifte i de fire store skisportsområder:

  • Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch
  • Zillertal Arena
  • Mayrhofner Bergbahnen
  • Ski & Glacier World Zillertal 3000